По проект на читалището в Боримечково певицата Лили Пенчева ще

...
По проект на читалището в Боримечково певицата Лили Пенчева ще
Коментари Харесай

Певицата Лили Пенчева прави мюзикъл с деца от Боримечково

По план на читалището в Боримечково певицата Лили Пенчева ще прави мюзикъл с присъединяване на деца и младежи от селото. Проектът  " Изкуството дава живот - изкуството учи ", дружно с план на читалището в Калугерово, е утвърден за финансиране от Фондация „ Пловдив 2019 “ по направление: „ Общностно присъединяване и нововъведения “.

Известната българска певица Лиляна Пенчева стигна до полуфинали на „ България търси гений “ а през 2010 година е оповестена за „ Най-добър млад поп-рок реализатор ” на Балкански юношески фестивал „ Младостта на Балканите “. Тя към този момент е посети детската градина в Боримечково, с цел да се запознае с децата, с които ще работи.

Проектът на читалище „ Теофил Бейков “ в село Калугерово е с название „ Изкуството ни прави по - положителни, а света по - хубав ". По него са заложени две действия, като сега се прецизира по коя от тях ще се работи.

В състезанието са подадени общо 247 плана от областите Пловдив, Пазарджик, Смолян и Кърджали. Финансиране ще получат към 90 от тях.  

Използвана е информация на Информационен център - Калугерово
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР