По проект "Младите фермери – възродители на българското село" в

...
По проект "Младите фермери – възродители на българското село" в
Коментари Харесай

С интерес към фермерството

По план "Младите фермери – възродители на българското село " в Тетевен с осведомителна среща започнаха деянията в район Ловеч, отдадени на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Събитието провокира огромен интерес измежду подрастващите от всички учебни заведения в общината, а измежду участниците в срещата бе и Галина Генова – участник в риалити формата "Фермата ", която поздрави момчетата и девойките, занимаващи се със земеделие. А младите фермери споделиха за изгодите от работата със земята и за удовлетворението от тази активност.

Младежи от 15 до 29 година от община Тетевен, както и от областите Ловеч, Плевен, Габрово и Търговище ще бъдат обединени в Регионална младежка мрежа. Предстоят осведомителна и рекламна акция, снимане на видеофилм за младите фермери, стопанствата и присъединяване им в публичния и културен живот на общината. Ще има спорен конгрес за ролята на Европейски Съюз за развиване на българското земеделие и показване на видеофилма. Така ще се разпространява председателството и позитивното въздействие от участието ни в Европейски Съюз върху мотивацията и професионалната реализация на младите от дребните общини, обясниха задачите на плана от община Тетевен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР