По предложение на НВЛ към управителния съвет на БФВ еднолично

...
По предложение на НВЛ към управителния съвет на БФВ еднолично
Коментари Харесай

Прието e увеличение на съдийските такси във волейбола

По предложение на НВЛ към управителния съвет на БФВ еднолично беше гласувано нарастване с почти 30% на съдийските такси на реферския състав, изпълняващ назначения в Ефбет Супер Волей.

Промените влизат в действие при започване на втория полусезон (мачовете се възобновяват този петък, 27-ми януари) и се отнасят до ръководещи съдии, делегати, секретари и странични съдии от Ефбет Супер Волей.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“С повишението на качеството на волейбола в нашето състезание, НВЛ ускорява и условията към съдиите, които управляват тези виновни мачове. Щом ускоряваме условията, най-нормалното е да увеличим и хонорарите на реферите, с цел да съблюдаваме правилото на взаимност. Някои от българските съдии са едни от най-хубавите в Европа, което е обвързвано и с приемането на съответно възнаграждение на качествения им труд ”, съобщи президентът на Националната волейболна лига (НВЛ) Живко Желев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР