По повод премиерата на новия оригинален HBO сериал Домът на

...
По повод премиерата на новия оригинален HBO сериал Домът на
Коментари Харесай

Отглеждаме дракончета във виртуална реалност с приложението „DracARys“ на HBO Max  за „Домът на дракона“

По мотив премиерата на новия автентичен HBO сериал „ Домът на дракона “ през днешния ден, HBO Max започва за България формалното гратис приложение за добавена действителност House of the Dragon: DracARys, с което всеки може да „ излюпи “ и отглежда собствен личен змей. Приложението се употребява на британски.

С приложението почитателите по целия свят ще могат да „ излюпват “ и отглеждат свои лични виртуални дракони вкъщи. Всеки змей ще бъде неповторим, с помощта на грижите на своя притежател  и до момента в който пораства, ще разкрива повече за причудливите създания, изложение в книгите на Джордж Р. Р. Мартин. Потребителите също ще научат валирийски думи от „ Домът на дракона “, с цел да възпитават своя змей с гласови команди.  Предвидено е отгледаните до зрелост дракони да минават на второ равнище в приложението-игра и към този момент да са забележими и за други консуматори, които ще могат да взаимодействат с тях.

Зад този комплициран план, който ни връща в детските мемоари и игрите с ‚тамагочи‘, стоят екипите за цифрови нововъведения и маркетинг на  и екипът на The Mill – художници, технолози и стратези. В създаването са употребявани игровия мотор Unity и технологията Lightship на Niantic, с въздействащ звуков дизайн от основаното в Лондон студио Factory.

„ С „ Домът на дракона: DracARys “ създадохме най-персонализираното, дружелюбно, виртуално творение, което в миналото е оживявало на вашия телефон, въплъщаващо най-модерната технология за добавена действителност “ – споделя Виктор Пинейро, шеф, Дигитални нововъведения в HBO Max – „ Нямаме самообладание почитателите да си основат профили в DracARys и още повече да се потопят в света на Вестерос. “

„ Когато драконите от Вестерос се появят в шоуто, това постоянно е спиращ дъха, вдъхващ благоговение миг “, споделя Кевин Йънг, креативен шеф в The Mill и основен креативен шеф за приложението . „ С DracARys искахме потребителите да изживеят тези моменти на благоговение и знамение в подтекста на всекидневието си. Нашите упоритости са да допълним света на Вестерос и митологията на шоуто надграждайки ги, като в същото време разтеглим границите на вероятното в Метавселената “, прибавя той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР