По повод предстоящото начало на учебната година Vivacom пуска българския

...
По повод предстоящото начало на учебната година Vivacom пуска българския
Коментари Харесай

Vivacom пуска умния часовник за деца MyKi 4 LITE заедно с раница Xiaomi за началото на учебната година - Технологии

По мотив идното начало на образователната година Vivacom пуска българския смарт часовник MyKi 4 LITE в комплект с атрактивната раница Xiaomi Mi Casual Daypack. Двата продукта подсигуряват на малчуганите улеснение, жанр и съвременна визия, като по едно и също време с това ги защищават от неприятности и се грижат за сигурността им.

MyKi 4 LITE е водоустойчив смарт часовник, който поддържа двупосочни видео диалози.. и тежи едвам 60 грама. Идва с комфортна силиконова каишка и втора аварийна (текстилна) в комплекта. Часовникът е лек и комфортен за носене дълготрайно време. Предлага се в два обичани на децата цвята: наследник и розов.

Умният часовник разполага с вграден GPS, AGPS и Wi-Fi модул, което дава опция на родителите във всеки миг да знаят къде се намира тяхното дете. Благодарение на позиционирането по W-Fi, локализацията е допустима даже на закрито в градска среда, без директен достъп до намерено небе. В добавка устройството поддържа и алтернатива за основаване на безвредни зони.

MyKi 4 LITE има SOS бутон, посредством който детето бързо и елементарно може да реализира връзка с родителя. Наличието на микрофон и високоговорител, разрешава пълноценна връзка на малчугана с неговите родители, другари и други оторизирани
Всичко за Вашата сватба
лица. Опциите включват осъществяването на двупосочни гласови позвънявания, изпращане на гласови известия и на фотоси.

Часовникът може да се ръководи отдалечено от родител чрез приложението MyKi. Той дава отговор на стандарта за водоустойчивост IP67, което значи, че може да бъде потънал до 30 минути на дълбочина до 1 м. в сладка вода, без да се повреди. По този метод е предпазен от случайно намокряне. Батерията му е с потенциал 450 mAh.

Xiaomi Mi Casual Daypack от своя страна съставлява стилна и комфортна раница с съвременна младежка визия. Тя е направена от полиестер и може да побере без проблем устройства с 13,3 инчов екран. Изключително комфортна е за носене от възпитаници. Откроява се със занимателен и жизнеспособен дизайн, както и с голям брой разцветки, които разрешават на всяко дете да сътвори своята желана визия.

Комплектът идва на цена от 1,00 лева в брой с 2-годишен контракт за проект Unlimited 50.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg