По повод Празника на жената – 8 март, Анелия изнесе

...
По повод Празника на жената – 8 март, Анелия изнесе
Коментари Харесай

Анелия разкри каква жестока забрана е наложила на Коко Динев заради щерка си, направи уникални признания

По мотив Празника на дамата – 8 март, Анелия изнесе огромен концерт в Турция, а събитието се трансформира в празненство на българската ария. Оказа се, че нейната ария „ Дай ми още “ е цялостен шлагер и в южната ни съседка. За това способства и фактът, че видеото е снимано в Истанбул, а песента има вид и на турски език. Организаторите на концерта съумяха да изненадат прелестно певицата, като й връчиха не един, а цели два наградата – за „ Най-харесвана поп-фолк певица в Турция “ и за „ Най-слушана ария в Турция – „ Дай ми още “.

Официални посетители на спектакъла, който Анелия изнесе, бяха кметът на Чорлу и генералният консул на България в Одрин. „ Посрещнаха ме като същинска интернационална звезда, а залата беше претъпкана. Всички знаеха моите песни и пееха дружно с мен. Страшно съм поласкана, че “Дай ми още” е толкоз известна ария в Турция. Мои другари ми споделиха, че постоянно звучи по радиостанции и в нощните клубове там”, споделя разчувстваната певица.

- Анелия, много рисковано е в тези времена да се вършат албуми и концерт-промоции. Как се нави на тази крачка?

- Аз в никакъв случай не съм работила по скица или съгласно някакви трендове. Всичко, което върша, е тъй като по този начин съм го почувствала все още и тъй като желая да развеселявам хората, които обичат музиката ми. Всъщност, в случай че би трябвало да съм почтена, аз не назовавам представянето на албума си „ Промоция “. За мен това е един стилизиран и поднесен с доста усет концерт. Ще показва песните с нов аранжимент, а с мен на сцената ще бъдат Дани Милев бенд. Постарахме се много и съм сигурна, че си е заслужавало.

- Тъгуваш ли по тези времена, когато попфолкът беше повдигнат в фетиш, албумите се харчеха като топъл самун, стадионите по време на турнетата се пълнеха…

- Не! Всеки стадий има своите прерогативи и дефекти. Около жанра може да няма толкоз суетност сега, само че пък има нещо доста по-ценно и значително. Получи се една естествена отсявка, която даде доста за развиването на тази музика. По-добре да има малко, само че качествени реализатори. Култът ражда фалш… Всичко прекомерно е прекаленост по-скоро в отрицателната посока. А по отношение на албумите, мисля, че виновността е не в липса на интерес към жанра, а в дигитализирането на света като цяло. Музиката е елементарно налична за младите посредством интернет.

- Била ли си лакома за награди и има ли статуетка, която доста искаш да държиш в ръцете си, само че по една или друга причина си била ощетена пред годините?

- Била съм стимулирана, само че в никакъв случай лакома. Лаком може да бъде единствено изгладнелият, а на мен в никакъв случай не ми е липсвало нещо в професионален проект. Винаги съм се чувствала оценена.

- Тази година още веднъж няма да се раздават фирмените награди. Ако ги имаше обаче, какво трябваше да спечелиш ти? Може би ария на годината с „ Дай ми още “?!

- Честно казано не съм мислила по въпроса. Наградите са суетност, която храни егото, само че същинското самопризнание е на сцената, когато видиш плодовете от труда си. „ Дай ми още “ има неоспорим триумф, с който се гордея.

- Голям взрив провокира една фотография на щерка ти Ивон и щерката на твоята колежка Лияна. Критиците незабавно скочиха, че е единствено на 14 години, само че си й разрешила да си направи няколко корекции по лицето…?

- Това изобщо не е правилно! Според мен известните хора у нас към този момент са много доскучали на публицистите и по тази причина започнаха да се оглеждат в децата ни. Ивон няма корекции и не бих й разрешила да прави сходни неща. - Какво дете е тя и имаш ли проблеми при възпитанието й? Какви оценки има?

- Добра ученичка е, оправя се момичето. Проблем във възпитанието нямам, тъй като тя е много зряла. Виждам, че умее да преценя обстановки и да не реагира свръх прочувствено. Балансирана е, даже на момента прекомерно сдържана. Имам й цялостно доверие

. - Доколко Коко Динев взе участие при взимането на значими решения за Ивон? Нали не го играе единствено на банкомат?

Не, в противен случай! Аз съм забранила да надскача бюджета, с който съм определила тя да разполага. С Коко сме виновни родители и когато става дума за значими решения постоянно се допитваме едни до други.

- За твои любовни връзки доста постоянно се шушука, само че не излиза нищо съответно. Защо толкоз държиш мъжът до теб да остане в загадка?

- Просто не считам, че това е тематиката, с която би трябвало да се поддържа интерес. За мен доста по-важни са плановете, които върша, доста по-важно е да си свърша добре работата и да усетя това задоволство от себе си, което ме зарежда с сила да не преставам напред със същата обич и жар към специалността си. С кого разделям персоналното си време е прекомерно интимна тематика

. - Готова ли си за женитба и второ дете?

- На този стадий несъмнено не. Дори не съм и разсъждавала по тематиката (смее се)

. - Как се отърваваш от напористите почитатели, от неприличните оферти? Налага ли ти се да вървиш с защита? –

Моите почитатели са възпитани и задоволително съобразителни, с цел да не минават границите. Не мисля, че ми е нужна защита. Та нали за тези хора работим - да ги радваме, а не да се пазим от тях.

- Издай някоя занимателна преживелица от присъединяване?

- Такива има непрекъснато, за мен са всекидневие. Счупените токове и скъсаните рокли към този момент даже не ги смятам за гафове (смее се). Но виж, случвало ми се е по сюжет да имам хореография с балет, а по средата на песента да видя, че в действителност зад мен няма никой. Не знам какво се беше случило, само че балетът ми по този начин и не се появи на сцената. Константин и Гери-Никол ВИП посетители на промоцията й На концерт-спектакъл Анелия показа новия си албум „ Дай ми още”. Пред нейни близки и сътрудници тя изпя песните от албума, само че с нов аранжимент под съпровода на Дани Милев бенд. Най-голяма атракция провокира настоящото й парче „ Зоопарк”, което за едно денонощие се трансформира в обичано на всички фолкманиаци. Изисканото събитие не мина без гафове. Малко преди края на промоцията по време на осъществяването на песента „ Мило мое”, Анелия си закачи тока в решетка, която бе част от сцената. Талантливата певица загуби равновесие и падна на сцената. Като същински експерт тя резервира самообладание и продължи осъществяването си седнала. Наложи се човек от техническия екип да й се притече на помощ и да измъкне тънкото токче от решетката. Изпълнителката реши да повтори сполучливото си парче, само че отново удари на камък и микрофонът засече.

Едва третият й опит се оказа сполучлив и мощно приветстван от специфичните посетители в клуба. „ Поканила съм малко хора, на които държа. Всички са значими за мен”, сподели на сцената и благодари за уважението. Специални благодарности Анелия насочи към майката на Коко Динев, която назова своя втора майка. От доста време се знае, че певицата е обичаната й снаха. Тя е единствената, която заведе сина й пред олтара и я подари с първо внуче. Госпожа Динева в никакъв случай не е била близка със заместничката на Анелия – Емилия, която преди години го отмъкна от лапите на колежката си.

Свекървата по този начин и не дала прошка на Емилия, че е разрушила фамилията й, без да си дава сметка, че повода се крие в самия Коко. Наш кореспондент видя в публиката Константин и Гери-Никол, които са измежду участниците в новия сезон на „ Като две капки вода”

. Покрай присъединяване си в имитаторското предаване двамата се сприятелили и прекарвали времето си дружно. Те ръкопляскаха на Анелия от първите редове и очевидно се забавляваха на нейните песни. Сред публиката видяхме още Крум, Лазар Кисьов, Дамян Попов и режисьорът Людмил Иларионов – Люси.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР