По повод празника на детето, 1 юни Лудогорец отвори вратите

...
По повод празника на детето, 1 юни Лудогорец отвори вратите
Коментари Харесай

Близо 200 деца влязоха в съблекалнята на Лудогорец по повод 1 юни

По мотив празника на детето, 1 юни Лудогорец отвори вратите на стадиона за дребните почитатели на тима. Близо 200 деца от града и района минаха през тунела за играчи, влязоха в залата за конференции и микс-зоната, с цел да стигнат до най-интересната за всеки почитател - съблекалня на тима, оповестяват от клуба.

Децата седнаха до екипите на обичаните си играчи, " приготвиха тактиката " за иден мач и бяха в ролята на своите любимци. Обиколката включваше и посещаване на ВИП местата на стадиона, както и фотоси с последната извоювана Купа на България и живия амулет на тима - орлицата Фортуна.

Докато изчакваха своя ред за обиколката на стадиона, децата участваха в занимателни, спортни игри, проведени от треньорите в Академията на Лудогорец.

Междувременно, футболистите и треньорите на Лудогорец, които станаха първенци в елитните младежки групи до 15 и до 17 години, ще бъдат наградени от управлението на клуба преди началото на съботното дерби с Левски на стадион " Хювефарма Арена ". Церемонията стартира час преди дуела - в 19.30 часа. Индивидуални награди ще получат и отличниците в школата на 11-кратните първенци, която изпраща един от най-успешните си сезони.

Снимка: " Facebook " на Лудогорец

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР