По повод националния ни празник засия в цветовете на българския

...
По повод националния ни празник засия в цветовете на българския
Коментари Харесай

Ниагарският водопад засия в цветовете на българското знаме

По мотив националния ни празник засия в цветовете на българския трикольор тази заран в 5 часа българско време. Непосредствено по-късно се изви и дълго българско хоро.
Събитието – за първи път в историята, бе проведено от генералното консулство на България в Торонто с поддръжката на посолството на Република България в Канада. То е и част от програмата за отбелязване на 55 години дипломатически връзки сред двете страни.
 Къде може да видите по какъв начин Ниагарският водопад блества в цветовете на българското знаме Къде може да видите по какъв начин Ниагарският водопад блества в цветовете на българското знаме
Съвременните технологии ще дадат опция на българите по всички краища на света да станат очевидци на неповторимо събитие в Канада, по...
По мотив националния ни празник в Канада рано тази заран с цветовете на българското знаме беше осветена и знаковата постройка на кметството във Ванкувър.

Видео от двете събития е налично на фейсбук профила на Министерство на външните работи
Припомняме, че във връзка националния ни празник на 3 март по самодейност на посолството ни в Черна гора с цветовете на българското знаме бе осветлен и моста Милениум над река Морача в Подгорица. Видео фрагменти от светлинното шоу също може да видите на фейсбук страницата на Министерство на външните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР