По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в

...
По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в
Коментари Харесай

Слави с първо изказване след дни мълчание

" По мотив на разнообразни политически изявления и оферти, изразени в последните дни, желая да кажа следното:
Има доста ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние напълно разумно я съблюдаваме и вървим по нея ". 
 Въпрос от Facebook: Всичко разбрах за тези избори, само че къде е Слави? Въпрос от Facebook: Всичко разбрах за тези избори, само че къде е Слави?
" Всичко разбрах за тези избори! Кой е надвит, кой е победител и за какво. Много разбори, отзиви, пристрастености (чак вманиачен да станеш, в случай че не си си...
Това малко известие водачът на " ИТН " Слави Трифонов.
Трифонов засяга предлагането на Българска социалистическа партия за общ фронт във връзка с концесията на " Летище София ", който трябваше да включи социалистите, " Демократична България " и партията на Мая Манолова. 
" На утрешното съвещание на Министерски съвет ръководещите се готвят да отсрочат заплащанията на концесионера на Летище „ София “ за 10 години, само че да го позволен да употребява правата си. Обръщам се към всички опозиционни партии в апел да спрем концесията на Летище „ София “, моли Нинова към „ ИТН “, „ Да, България “ и „ Изправи се! Мутри вън! “. По думите й това държавно управление няма нито морално, нито политическо право да взима такива основни решения, сподели тя в понеделник.
Водещи фигури от " ИТН " обаче, че няма да вършат коалиция с Българска социалистическа партия. От  партията на Манолова за прекъсване на всички покупко-продажби и концесии от страна на държавното управление. До момента най-вероятния предстоящ сюжет пък съгласно " Демократична България " са  
бонус бисер тази заран " alt= " Журналистка: Борисов пусна бонус бисер тази заран " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/04/07/0494895001617786948_1579753_144x110.webp " > Журналистка: Борисов пусна бонус бисер тази заран
" Може ли да се разгласи победа и капитулация по едно и също време? Може. Как, питате се вие... Ами Борисов си го сподели - те са минимум НЕхаресван...
Все още не е ясно какво ще решат опозиционните партии. В самата нощ на изборите Трифонов съобщи, че има подозрения, че е болен от ковид.
" За да не си задавате непотребни въпроси довечера: Имам признаци на коронавирус и си върша нужните проучвания. И защото персоналната отговорност го изисква, напълно разумно съм се самоизолирал.
Но това не е значимо. Важно е това, което се случи през днешния ден. Важно е това, което вие направихте през днешния ден. Ако сте си задавали въпроса по какъв начин наподобява суверенът, ето по този начин наподобява.
Обикновено след изборите всички партии се афишират за спечелили. Днес спечелилите сте вие! Вие си поискахте властта и смяната е неизбежна ", сподели тогава той. Все още не е ясно какво е здравословното му положение. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР