По повод 20-годишнината от обявяването на за община стартира конкурс

...
По повод 20-годишнината от обявяването на за община стартира конкурс
Коментари Харесай

Стартира конкурс Куклен през моите очи

По мотив 20-годишнината от оповестяването на за община започва конкурс за роман, фотография или рисунка на тематика " Куклен през моите очи " . Поканата за присъединяване е отправена към всички поданици на града и обитаемоте места, като няма ограничавания във връзка с възрастта.
Участниците ще бъдат оценени в три възрастови групи – до 12 г.; от 12 година до 27 г.; над 27 година Конкурсът е в няколко креативен категории: роман или есе; снимка; рисунка. Необходимо е да се посочат тите имена на участника и телефон за връзка.
 Община Куклен търси остарели фотоси на града и обитаемоте места Община Куклен търси остарели фотоси на града и обитаемоте места
Как е изглеждал Куклен през годините, ще покажат в галерия във връзка 20-годишнината от оповестяването на Куклен за общински център. Инициат...
Участниците могат да изпратят творбите си по следния метод:
– роман или есе: в електронен формат, Word, с дължина до 5 000 думи - на е-mail: [email protected] (за конкурса) или да ги занесат в постройката на общинската администрация с адрес град Куклен етаж II, при Ели Валхайм;
– фотография: без ограничавания в техниката на снимане, във формат jpeg, размер на файла до 3 МВ - на e-mail: [email protected] (за конкурса) или на адреса на община Куклен (вече упоменат по-горе)
– рисунка: материали - картон, пастел, акварел, темпера - на адреса на община Куклен (вече упоменат по-горе). Всеки участник може да взе участие в състезанието с по една рисунка. Техника - по желание. Минимален размер на рисунката – формат А4.
Краен период за приемане на творбите: 13.08.21 г.  Най-добрите творби ще бъдат селектирани в особено книжно издание, финансирано от община Куклен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР