По покана на кандидата за кмет на община Троян Иван

...
По покана на кандидата за кмет на община Троян Иван
Коментари Харесай

По покана на кандидата на ГЕРБ за кмет Иван Миховски министър Кралев посети Троян и заяви: Стартира изграждането на ролбана за биатлон

По покана на претендента за кмет на община Троян Иван Миховски, министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети няколко спортни обекта на територията на общината, с цел да се запознае персонално със положението на спортната инфраструктура.

Обиколката стартира от стрелбището за биатлон, където Кралев бе посрещнат от олимпийската шампионка Екатерина Дафовска, Иван Миховски и спортни деятели. Спортният министър пое ангажимент да се прегледа планът и да се избере най-хубавият вид за създаване на ролбана за биатлон - в това число взаимно финансиране от Министерството и Общината, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Изграждането на ролбана за биатлон в Троян ще докара до развиване на спорта освен на районно, само че и на национално равнище, безапелационен беше Красен Кралев. Екатерина Дафовска съобщи, че Троян има обичаи в биатлона и сегашната база е най-подходящото място в страната за такава инвестиция.

Представителите на спортната общност и министърът на спорта приветстваха задачите, заложени в програмата на Иван Миховски - възобновяване на спортните уреди и създаване на нова спортна зала в Троян са част от тях. Тя бе показана ден преди идването на министъра на младежта и горещо подкрепена от симпатизанти и другари на ГЕРБ, както и от съдружните сътрудници на претендента Иван Миховски.

Министър Кралев посети и баскетболен мач сред юношеските тимове на Чавдар Троян и ЦСКА, където поздрави и двата отбора. Заедно с Красен Кралев в Троян беше и националният представител Тома Биков, а гостите посрещнаха и претендентите за общински съветници от листата на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР