По-песен на година, както сам беше казал Ицо Хазарта от

...
По-песен на година, както сам беше казал Ицо Хазарта от
Коментари Харесай

Хазарта счупи брояча на YouTube с нова песен

По-песен на година, както самичък беше споделил Ицо Хазарта от „ Ъпсурт “. Верен на тази максима той вади рядко парче, а почитателите го чакат постоянно с неспокойствие. На 21 февруари вечерта най-сетне се появи новия, независим план на рапъра, който се споделя „ Браво “ и побърка брояча на YouTube. Само за 12 часа над 250 000 гледания инкасира парчето, като незабавно влезе в класацията „ Набиращи известност “ непосредствено на 5-то място, написа " Монитор ".

``
реклама

Зад гърба на Хазарта стои още веднъж „ Нескафе “, с помощта на които преди 16 години излезе един от най-големите шлагери на „ Ъпсурт “ – „ 3 в 1 “. И макар че песента се води независима, музиката е дело на различен член на групата – Бат Венци.

Клипът е в стилистиката, която в последните години момчетата затвърждават и е дело на Валери Милев (с който несъмнено обичат да работят), а в него присъединяване взима различен прочут режисьор на музикални видеа Люси Иларианов. Убийствен жлъч – това е запазената марка на римите на Хазарта, който този път насочва острия си език към новите попълнения на хип-хоп сцената и претенциите им да вършат рап. „ Тъпотията ти нема да загине, ма главата ми най-малко да си почине “, пее Ицо и не икономисва на никого нищо: „ Ето ги новите бг звезди. Имате доста красиви пръдни. Само да запитвам, не ми се сърди, пеете ли или някой пърди? “ брутално реди той. Това завръщане на Хазарта несъмнено се хареса на феновете, тъй като под видеото заваляха хиляди одобрителни мнения.

Всъщност „ Браво “ е резултат от общото изпитание сред Хазарта и марката кафе в акция против предразсъдъците. В клипа Ицо влиза в ролята на рокер, само че нищо не е такова, каквото наподобява в началото. До края на видеото той ще се преобрази и в рапър, и преподавател. Идеята на сюжетната линия е да приканва да не бързате да съдите преди да опознаете някого.

След 4 супер сполучливи албума с „ Ъпсурт “ Ицо Хазарта е подготвен да пусне първата си независима тава през 2019-та, част от която е и „ Браво “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР