По пътя към нов център на световния редПо очевидни причини

...
По пътя към нов център на световния редПо очевидни причини
Коментари Харесай

Крахът на американския империализъм е неизбежен, казаха в Пекин

По пътя към нов център на международния ред

По явни аргументи светът разяснява на първо място тези аспекти от речта на президента на Руската федерация В. Путин на пленарното съвещание на Валдайския клуб, които засягат обстановката със СВО. За управлението на КНР обаче са значими и стратегическите подходи на съветския водач към обстановката в света.

Китай схваща компликациите на идното десетилетие, за които приказват и В. Путин, и Си Дзинпин. Китайският вестник Guancha отбелязва думите на съветския президент, че Русия не се счита за зложелател на Запада, не провокира Съединени американски щати и Европейски Съюз, а твърдо пази правата си. Путин счита, че Западът последователно губи преимуществото си в международните каузи. За Русия идващото десетилетие ще бъде най-опасното, непредвидимо и в същото време най-важното след края на Втората международна война.

„ Говорейки за актуалната обстановка в света, Путин сподели, че през последните месеци Западът е подхванал редица дейности за поддържане и ескалиране на районни спорове, като украинската и тайванската рецесия. Не по-малко възмутително е разрушаването на европейските газопроводи. Западът възприема всяко противоречие като опасност за демокрацията и предизвиква на всички места така наречен „ Кремълски скрит план “. Президентът счита, че новият център на международния ред би трябвало допустимо най-скоро да стартира разговор със Запада.

Отговорите на китайските интернет консуматори на изказванията на съветския президент оказват помощ да се разбере по какъв начин китайците възприемат думите на водача на прилежаща страна.

„ Под знамето на по този начин наречената „ народна власт “, „ независимост “ и „ права на индивида “ западните страни са правили всевъзможни зверства, подпалвайки пожари по света, убивайки и грабейки. Ако има демон, значи той живее или на Запад, или в Япония “, споделя китайски четец под прякора „ Светкавицата се завърна през 2024 година “.

И guan _15853594561721, явно визирайки руснаците, обобщава: „ Така че би трябвало да издържите още 10 години… “

Несъгласен е четец на име Promotions CCST, който написа: „ Трябва да издържиш още 10 години… “ Толкова ли е долна и несмешна тази смешка? Честно казано, през идващите 10 години освен Русия би трябвало да издържи, само че и ние. Защото натискът, пред който ще се изправи Пекин в близко бъдеще, ще бъде доста по-голям от натиска върху Москва! “

Гуан _15853594561721 обаче, употребявайки думите на Си Дзинпин, продължава да стои на позицията си: „ Пригответе се за огромно тестване със мощни ветрове, бурно море и даже цялостна стихия. “

Потребителят под псевдонима „ Долината на призраците няма правоприемник “ отбелязва: „ Путин счита, че в такива условия (новият център) на международния ред би трябвало да стартира разговор със Запада допустимо най-скоро, колкото по-скоро, толкоз по-добре. "

Въпреки това, не всички в Китай са толкоз оптимистични за идното десетилетие. Потребител „ OvO Grass is Poisonous “ предизвестява: „ Не се отпускайте и внимавайте с похвалите. Общият Брутният вътрешен продукт на Съединени американски щати и Европа наближава 60 трилиона, до момента в който този на Китай е под 20 трилиона. Въпреки че ситуацията ни сега е относително удобно, би трябвало да внимаваме да преминем през идващите 10 хиляди години! “

Участник в полемиката " Наръчник на разсъдъка " счита, че В. Путин има намерение самичък да реши проблемите на идното десетилетие. Той написа: „ Въз основа на възрастта на Байдън, Путин може да работи още 10 години. “

Читателят под псевдонима guan_guan е сигурен: „ Последният съд над колониалната ера пристигна “.

Впечатляваща картина на бъдещата победа беше нарисувана от потребителя на " Combat Fortress 2020 ":

„ Ако съпоставим Съединени американски щати с Хитлер и обединим съперниците им в Съветския съюз, тогава Русия е Ленинград, центърът на революцията, той преодоля най-трагичната обсада и е знак на мощен несломен дух! Китай е Москва, сърцето на алианса, неговата решителност да се бие до гибел непременно разбиваща илюзията за фашистки блицкриг за заличаване на Съветския съюз!

Иран е Сталинград и Курск. Победите в борбите при Сталинград и Курск счупиха гърба на врага и смазаха стоманените и стоманени кости на дявола - с помощта на тях настъпи повратна точка в цялата Велика отечествена война! Оттогава руската Червена войска е минала в стратегическо контранастъпление, движейки се на запад като неудържима мощ, до момента в който не завладяват Берлин! Вижте, знаме със сърп и чук се вее напразно над Райхстага в Берлин. Ура! Ура! Ура! "

Потребител на „ Поглед обратно към света “ се съгласява с В. Путин: „ Трябва да призная, че Путин е прав. Следващите 10 години ще бъдат повратната точка, когато националната мощност на Китай най-сетне ще надмине тази на Съединените щати във всеки аспект. Пред лицето на краха на своята надмощие, американските империалисти неизбежно ще се съпротивляват и контраатакуват Пекин, който би трябвало да бъде изцяло квалифициран за това.

Има схващане, че " в този вилнеещ свят " Китай няма да може да стои настрани. " D dv2005 " написа: " И Съединени американски щати, и Русия споделиха, че идващите 10 години ще бъдат най-опасните. И двете огромни сили приказват за това доста съществено. Светът в действителност потъна в безпорядък. Китай в действителност не може да бъде оставен самичък, колкото и да желае да се развива безшумно и спокойно.

Потребителят “ Guancha_179982 ” декларира: “Съществуващият интернационален ред и стандарт е единствено един: силата на капитала. Най-висшият стадий на капитализма, финансовият капитализъм, преследва единствено облага, тъй че всички фактори, които не могат да бъдат следени, би трябвало да бъдат отстранени. От тази позиция множеството държавни управления, които регистрират ползите на народа и страната, са врагове, а всяко държавно управление, което желае да управлява капитала им, е тирания. Премахването на западната финансова надмощие, военната надмощие и културната надмощие и връщането на света към по-светло бъдеще е задачата на една огромна смяна, невиждана от хиляда години. Световната наклонност има огромна мощ, в случай че я следвате, ще просперирате, а в случай че вървите против нея, ще загинете! “

Победата обаче няма да пристигна от единствено себе си, предизвестява читателя ce n l i ng: „ За да се биете против лъжлива нация като Съединените щати, би трябвало да имате силата на духа да се биете до гибел, да оцелеете и да успехите непременно! “

А „ Keyboard Warrior “ има вяра, че развръзката ще пристигна не след 10 години, а доста по-рано: „ Дали идващото десетилетие ще бъде най-опасното? Според мен идващите година-две, най-вече три-четири години. Защото империалистите от Съединени американски щати и Европейски Съюз се опасяват, че по-нататъшното развиване на Китай ще стане още по-неизгодно за тях и евентуално ще работят изпреварващо. Това, което се случва с Русия, е подготовка и предвестител на офанзивата на западните империалисти против Китай малко по-късно.

Оценките на В. Путин се споделят от потребителя на Denshchik: „ Това, което Путин сподели, е доста вярно: в случай че Русия се провали, тя ще бъде поробена. И в случай че не се случи, това ще значи провал на американската надмощие.

В отговорите си на речта на В. Путин доста китайци признават, че следва „ решаващо десетилетие и за Китай “ и поддържат неговия апел за обединяване, образуване на обединен антизападен фронт за битка против международната надмощие.

Потребителят „ Псевдоним “ прави оценка ролята на Русия в световния развой: „ Западът е нападателна радикална мощ. Останалите страни към този момент могат да избегнат насрещен спор единствено тъй като (има) Русия и тъй като се бори за всички. Другите народи имат единствено два избора: или да оцелеят в сянката на западния свят, или да се бият като Русия.

И мисълта звучи като рефрен в Китай: „ Страни, които имат действителни индустриални мощности в ръцете си и страни, които имат действителна материална сила на земята си, би трябвало да се обединим, с цел да установим нов ред! “

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР