По отношение на оборудване ние никога не сме били по-добре

...
По отношение на оборудване ние никога не сме били по-добре
Коментари Харесай

Спецчастите - добре оборудвани, но имат нужда от още

По отношение на съоръжение ние в никакъв случай не сме били по-добре в специфичните елементи, само че ни би трябвало и още доста. За това призна в утринния блок на bTV ген.-майор Явор Матеев, пълководец на " Съвместното командване на специфичните интервенции ".

По думите му за оборудването и снаражението те получават през последните години въздушно-десантна екипировка, парашути, нови средства за отбрана, разследващи и информационни средства.

Според ген. Матеев същинските спецоперации имат резултат, когато са координирани от Съвместното командване. " Сформирането на взаимното командване на спецоперации води до най-хубав резултат и се употребява най-хубавото от сухопътните, военно-въздушните и военноморските сили за тези интервенции за реализиране на избрани резултати за насърчаване на съществени бойни формирования ", акцентира ген.-майор Матеев.

Той уточни, че главно се набират бойци измежду цивилните, само че съгласно него би трябвало в спецчастите да дойдат най-хубавите от другите сили.

Ген.-майор Матеев разяснява и прекъснатата от цивилни жители проява през вчерашния ден, 6 май, на полигон Црънча. Не би трябвало такива неща да се случват, само че случката посочила, че спецчастите могат да реагират и в непредвидени обстановки, счита ген. Матеев.

Припомняме, жителите стачкуваха против тайната продажба на 370 дка гора, което е решено от общинския съвет в Пазарджик на 29 април 2020 година /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР