По оригинален начин реши да ознаменува успешното приключване на изминалата

...
По оригинален начин реши да ознаменува успешното приключване на изминалата
Коментари Харесай

Български атлет открадна идея на Хари Кейн

По автентичен метод реши да ознаменува сполучливото привършване на миналата 2018 година най-хубавият български спортист в бяганията на междинни дистанции и в кроса Митко Ценов.

По концепция на своя другар - фотографа Кристиян Кирилов, в навечерието на коледноновогодишните празници той се погрижи за домашния уют у дома като подреди неповторима шампионска елха.

Наред с обичайна украса, националният рекордьор на 3000 м стипълчейз украси коледното дърво с повече от 40 медали и купи, извоювани от него през последните десетина години.

Като спомагателни аксесоари към коледната декорация 25-годишният спортист, за чиято подготовка се грижи треньорът Йоло Николов, е сложил своите шпайкове, стартовият си номер от Европейския шампионат по крос кънтри в Тилбург, Холандия, в който взе присъединяване неотдавна, както и определени купи, завоювани от него на разнообразни шампионати, в това число една от 8-те награди за Спортист №1 на община Мездра.

„ Всичко в една фотография. Елхата на бегача. Весели празници на всички”, написа по този пoвод в обществените мрежи Митко Ценов.



Наскоро и звездата на Тотнъм Хари Кейн украси коледната си елха по сходен метод. Футболистът постави на върха на дръвчето Златната обувка от Световното състезание в Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР