По обвинение на Районна прокуратура – Велико Търново 41 лица

...
По обвинение на Районна прокуратура – Велико Търново 41 лица
Коментари Харесай

16 опасни рецидивисти са осъдени за шест месеца във Велико Търново

По обвиняване на Районна прокуратура – Велико Търново 41 лица са осъдени за осъществени обири от началото на годината до в този момент. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново. Срещу лицата, наказани за осъществени закононарушения срещу собствеността, прокуратурата е внесла в съда 22 съглашения и 19 обвинителни акта. При 16 от случаите действията са осъществени в изискванията на рисков рецидив. Наложени са им санкции в границите на планувани в закона.

Районна прокуратура – Велико Търново съобщи на съд следващите двама причинители на обири.

И. М. е предаден на съд за кражба на пари от седем кафе-автомата. Повдигнато му е обвиняване за това, че в интервала от 26 декември 2017 година до 16 януари 2018 година в град Велико Търново и в град Горна Оряховица, при изискванията на продължавано закононарушение и рисков рецидив, посредством разваляне на загради, крепко направени за отбрана на парцел – порти на кафе-автомати, и потребление на техническо средство за взломяване на преградите, лишил от владението и без негово единодушие на притежателя, с желание незаконно да присвои непознати движими движимости - железни касети, монетни механизми и монети - на обща стойност 2 000 лева и с повреждането на кафе-автоматите предизвикал вреди на притежателя в общ размер на 380 лева

М. М. също е предадена на съд за обири. Обвинена е за това, че в интервала от 28 юли 2017 година до 11 август 2017 година в гр. Велико Търново, при изискванията на продължавано закононарушение, лишила от владението на разнообразни лица, без тяхното единодушие с желание незаконно да присвои непознати движими движимости на обща стойност 367.77 лв., (на 28 юли 2017 година, от магазин „ ЦБА – Картала “ –натурален сок, сладолед и банани на обща стойност 3,77 лева, и на 11 август 2017 година откраднала мобилен уред „ Самсунг А5 “ на стойност 364 лева).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР