По обвинение на Районна прокуратура – Велико Търново 31-годишна жена

...
По обвинение на Районна прокуратура – Велико Търново 31-годишна жена
Коментари Харесай

Жена излъга, че търси работа и сви 1080 лв от павилион

По обвиняване на Районна прокуратура – Велико Търново 31-годишна жена с 13 присъди е наказана за осъществена поредна кражба. Наложеното й е наказване две години отнемане от независимост при непоколебим режим.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Десислава Е. е приета за отговорна за това, че в интервала от 21.06.2017 година до 25.06.2017 година в гр. Велико Търново е откраднала 1080 лева от павилион на ул. „ Сан Стефано “.

Обвиняемата е осъждана тринадесет пъти за закононарушения против собствеността - обири, обсебвания и длъжностни присвоявания, за които са й налагани санкции отнемане от независимост и пробация.

В края на месец май 2017 година шеф на сдружение разгласил публикация за работа в интернет за свободно място на служба продавач - съветник.

В тази връзка обвинената се явила на изявление. Въпреки че не била от гр. Велико Търново, поискала да участва на една нощна промяна, с цел да разбере дали ще се оправи с работата и по-късно да подписа трудов контракт.

По времето на тази промяна обвинената трябвало само да бъде подготвена от чиновник, който да й изясни и покаже естеството на работата.

По-късно обвинената издебнала миг, в който продавачката излязла за малко отвън павилиона и от оборота взела 500 лв.. След нощната промяна обвинената помолила шефа да изкара още една промяна, след която ще вземе решение дали да стартира работа.

По време на втората нощната промяна още веднъж изчакала служителката да излезе отвън павилиона и от оборота взела още 580 лв..

По искане на прокуратура Десислава Е. е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Присъдата предстои на обжалване пред Окръжен съд – В. Търново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР