По ножа, с който е извършено убийството на 11-годишната Никол,

...
По ножа, с който е извършено убийството на 11-годишната Никол,
Коментари Харесай

По ножа, с който е убита Никол, и по телефона й е намерена ДНК на Иван

По ножа, с който е осъществено убийството на 11-годишната Никол, и по мобилния й телефон е открита ДНК на арестувания Иван, демонстрират експертизите.

Апелативният съд в Бургас гледа при закрити врата мярката за неотклонение на 15-годишното момче, упрекнато за закононарушението.

Родителите на Иван не престават да настояват, че детето им е некомпетентно да извърши сходно закононарушение. Момчето употребява ресурсен преподавател, само че се оказа, че не е записано в диспансера за психологично здраве. Освен това съгласно прокуратурата родителите му не са осъществявали задоволителен надзор.

Записи от камери демонстрират, че момичето и момчето са пътували дружно с рейс от центъра за комплекс " Меден рудник ".

Но родителите му не имат вяра и са на мнение, че е почтен. По думите на бащата на Иван – Димитър Иванов, няма никакви доказателства за виновността на сина му. „ Очакваме справедливост”, съобщи бащата.

Ножът е открит на площадката в блока, където е осъществено убийството, а мобилният телефон на момичето е бил открит в резервоар на място, посочено от Иван.

ДНК материал на трети човек не е открит.

Бащата на 11-годишната Никол е уверен, че убийството на щерка му е било планувано.

Според Любомир Йончев 15-годишният Иван е желал да потвърди пред съучениците си, че може да бъде мъж, защото е бил измъчван в учебно заведение, а щерка му е станала изкупителна жертва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР