По-ниски цени и алтернативни предложения са само част от начините,

...
По-ниски цени и алтернативни предложения са само част от начините,
Коментари Харесай

Борба за оцеляване: Хотелиери предлагат по-ниски цени и алтернативни предложения в COVID кризата

По-ниски цени и различни оферти са единствено част от методите, с които и бизнесмените, заети с настаняване, се пробват да оцелеят в Коронавирус рецесията. Това демонстрира прочуване на Национален статистически институт, представено от БТВ.
Според данните 49% от интервюираните са отчели понижение на приходите през януари по отношение на предходния месец, а при 37,9% няма смяна. За да привлекат клиенти пък множеството от хотелиерите оферират по-ниски цени на нощувка. Допълнителна услуга е и смяна на интервала на към този момент направена резервация.
 Хотелиери от Велинград може да вкарат проби за гостите си Хотелиери от Велинград може да вкарат проби за гостите си
Хотелиери от Велинград обмислят въвеждането на негативни проби за COVID-19 като изискване за настаняване на клиенти. Така щели да гар...
По отношение на наетия личен състав, бизнесът предлага съвсем цялата палитра от разновидности – от излизане в неплатен отпуск, а след това заплатен, до понижаване на възнагражденията, в това число и редуциране на личен състав. Същевременно, една трета от местата за настаняване са се възползвали от държавните ограничения за подкрепяне на работодателите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР