По необичаен начин беше демонстрирана здравината на дисплея на новия

...
По необичаен начин беше демонстрирана здравината на дисплея на новия
Коментари Харесай

Huawei чупи орехи с новия си смартфон във видео тест

По необикновен метод беше демонстрирана здравината на екрана на новия флагмански смарт телефон на Huawei - Mate 50 Pro. По време на образен тест, представителка на компанията счупи три ореха с екрана на телефона,порталът MyDrivers.

Дисплеят остана изцяло незасегнат. Още по време на представянето на линията Mate 50 при започване на септември от компанията подчертаха, че водещите модели са оборудвани със закалено стъкло Huawei Kunlun Glass. Отделно беше маркирано, че това е първото стъкло, употребявано в смарт телефони, което получи петзвезден документ от SGS за резистентност на рухване.

В допълнение към ултраустойчивото защитно стъкло, Huawei Mate 50 Pro има отбрана против вода и прахуляк по стандарт IP68, с помощта на което смарт телефонът може да остане незасегнат при потяпане на дълбочина до шест метра за до 30 минути.

Смартфонът е оборудван с 6,74-инчов OLED екран с поддръжка на 120Hz периодичност на освежаване. За продуктивността в новия артикул дава отговор чипсетът Snapdragon 8+ Gen1 в специфична 4G трансформация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР