По начина, по който виждаме Владимир Пелов с брадата и

...
По начина, по който виждаме Владимир Пелов с брадата и
Коментари Харесай

Бивши МВР-шефове дават акъл по случая Пелов, но си траят за мутрите по тяхно време

По метода, по който виждаме Владимир Пелов с брадата и качулката, той би трябвало да наподобява двойно по-подозрителен на органите на реда, тъй като наподобява на джихадист. Пък и една брада в градче, в което си се родил и живял не е средството, с което да станеш неразпознаваем. Това съобщи по bTV Николай Радулов, който по времето на Иван Костов беше секретар на Министерство на вътрешните работи.

Двамата с Тихомир Стойчев, който е някогашен началник на ЦСБОП, обсъждаха в студиото на „ Тази сутрин” убийството на избягалия от пандиза Владимир Пелов в Ботевград и акцията на Министерство на вътрешните работи по залавянето му.

„ Когато едно лице се разгласи за търсене нормално се прави фоторобот, поставят се бради, мустаци, състаряват го, подмладяват го, с цел да основат визия на хората”, добавя още Радулов.

„ Това удивление на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, че Пелов е с брада, приказва или за непросветеност, или за обикновен опит за оправдание”, безапелационен е Радулов.

Според Тихомир Стойчев, който е някогашен началник на ЦСБОП, Министерство на вътрешните работи несъмнено не се е справило с този случай, който е следващ.

„ Това е синтезиран облик на България – през днешния ден вместо „ България на три морета” имаме „ България на трите мутрета”, обобщава Стойчев.

„ Ако би трябвало да създадем едно умозаключение по-общо, от началото на годината до момента, имаме много кървави събития. И сякаш Министерство на вътрешните работи се стреми да измъкне някакви доказателства каква работа е свършило”, счита Стойчев.

И двамата обаче не обелиха нито дума по какъв начин вършееха мутрите и приватизаторите, когато те бяха по върховете на Министерство на вътрешните работи и трябваше да борят проведена и битовата престъпност, а пък и никой в новинарския шоурум на bTV не се сети услужливо да ги попита за това.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР