По-малко от месец преди премиерата на дългоочакваната премиера на новия филм от

...
По-малко от месец преди премиерата на
дългоочакваната премиера на новия филм
от
Коментари Харесай

LAND ROVER показа Defender V8 Bond Edition

По-малко от месец преди премиерата на дългоочакваната премиера на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд- No Time To Die, LAND ROVER анонсира детайлности за нова специална и тематична серия на емблемата си Defender.

Defender V8 Bond Edition, разполагаем във версии 110 и 90, е вдъхновен от употребяваните в новия филм представители на Defender, като реализирането на плана е било дело на подразделението за специфични доработки Land Rover SV Bespoke на Jaguar Land Rover.

Bond Edition се отличава от останалите представители на модела със особено черно осъществяване на екстериора и интериора, 22-цолови Gloss Black джанти, Xenon Blue предни спирачни апарати, тематични Defender 007 обозначения, уникален интерфейс на бордовата система Pivi Pro, специална светлинна индикация на прожектора за под праговете, който се активира при отваряне на вратите и други.



Като база за създаването на Defender V8 Bond Edition е употребена трансформация Defender V8, под предния похлупак на която е монтиран петлитров задвижващ елемент с максимална мощ от 525 конски сили и максимален въртящ миг от 625 Нм. В комбинация с 8-степенната автоматична трансмисия, Defender V8 90 обекава мъзможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.2 секунди и максимална скорост на придвижване от 240 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР