По-малко от година издържа техният годеж. Сексапилната брюнетка каза да

...
По-малко от година издържа техният годеж. Сексапилната брюнетка каза да
Коментари Харесай

Истинската причина за раздялата между Динев и Пенелопе

По-малко от година устоя техният годеж. Сексапилната брюнетка сподели " да " на към този момент някогашния си избраник през ноември 2018 година, а година по късно всичко сред тях остава в историята. По думите на чернокосата моделка окончателният раздор в връзките сред двамата настъпил през октомври. Конкретна причина за края на любовната случка нямало, а такава била несходство в характерите.

Откакто Пенелопе е сама, тя не стопира да разгласява чисто голи снимки и да предизвика мъжкото внимание. Снимките й стават все по-предизвикателни и показващи изваяните й форми, означават почитателите й. На една от последните да вземем за пример мацето е напълно голо и с готварски ръкавици, с които леко се е прикрила. Към фотоса хубавицата е написала " мама е сгоtвила нещо особено за теб ". Кой е щастливецът и дали има нов мъж на хоризонта остава мистерия.

На друга фотография Петя-Пенелопе без изключително срам демонстрира сочни задни елементи, а на трета - охолно деколте. С провокативните и секси фотоси очевидно моделката реализира триумф, защото популяризира разнообразни артикули, а през останалото време върви на уроци по испански език и тренировки по бокс.

Динев-младши пък към този момент може да се похвали с ново гадже, с което е засичан нееднократно по заведенията в страната. Така Петя към този момент не ръководи и популяризира скъпарския фамилен ресторант в Свети Влас, каквото правеше дружно с някогашния си избраник. Тя е безапелационна, че инфлуенсърството й носи приходи и е финансово постоянна, с помощта на което може да бъде с всеки, който пожелае, написа " България Днес ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР