По кината в Индия излезе първият филм на лошото момче“

...
По кината в Индия излезе първият филм на лошото момче“
Коментари Харесай

„Лошото момче“ на Боливуд с първи филм след ареста

По кината в Индия излезе първият филм на „ неприятното момче “ на Боливуд Салман Хан, който бе наказан за бракониерство на застрашени скотски типове, съобщи Агенция Франс Прес.

Анализатори предсказват безспорен финансов триумф за новия блокбъстър, който излиза в навечерието на мюсюлманския празник Рамазан байрам, който в Индия се чества в събота.

Екшънът „ Състезание 3 “ (Race 3) e петият филм на Хан от 2010 година до момента, който излиза особено за Рамазан байрам. Това е и първият му филм откакто бе наказан на пет години за това, че през 1998 година по време на лов е прострелял необичаен тип антилопа.

52 годишната боливудска звезда, който отхвърля закононарушението, бе заставен да прекара два дни за решетките, преди да бъде освободен под гаранция.

„ Става въпрос за Салман Хан, в този момент е Рамазан байрам, а и екшън поредицата се радва на триумф. Очаквам да донесе съществени доходи “, твърди Акшае Ратхи, индийски кино дистрибутор.

Според него филмът, в който вземат участие още боливудските звезди Анил Капур и Боби Деол, ще донесе един милиарда индийски рупии (около 24,8 млн. лева) още през първия уикенд и сигурно ще се трансформира в шлагер.

Последният филм на Хан, който през 2015 година бе изцяло оневинен по обвинявания в ликвидиране по несъобразителност, откакто с колата си прегази скитник в Мумбай, „ Тигърът е жив “ излезе по кината в Индия през декември 2017 година

Въпреки множеството кавги, които го съпътстват, Салман Хан продължава да бъде считан за една от най-големите звезди на Боливуд, а името му да притегля тълпи киномани./БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР