По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът е определил мярка

...
По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът е определил мярка
Коментари Харесай

Задържане под стража за 38-годишен, блудствал с децата на приятелката си

По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на четиридесетгодишният Б.Д., притеглен към наказателна отговорност за осъществени от него закононарушения – блудничество с малолетни девойки и опасност за ликвидиране.

В хода на следствието по делото, към сегашния миг е открито, че обвиненият Б.Д. живеел на фамилни начала с К.П. (на 38 години). Жената имала четири деца – три девойки и момче. На 18.04.2020 година почнали блудствените дейности на обвинения Д. по отношение на тринадесетгодишната Н. и единадесетгодишната К. Ежедневно мъжът, посредством приложимост на мощ и потребление на състояние на взаимозависимост и контрол, правил незаконните действия, за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, по отношение на двете девойки. Д. неведнъж ги заплашвал с ликвидиране, в случай че кажат на някого. Майката на децата също била заплашвана от него.

Дядото от Варна, упрекнат в блудничество с двете си внучета, вършел същото и с родната си щерка

На 16.05.2020 година Б.Д. направил блудствени дейности и по отношение на петгодишната Ф. Няколко дни по-късно обвиненият бил под моста на р. Искър дружно с Н. и К. Там мъжът извадил нож и заплашил едно от девойките с думи: „ Искаш ли в този момент да те убия и по-късно да те хвърля в реката, никой няма да разбере “. Децата съумели да избягат. Насилникът се укрил в гората, изхвърлил ножа, с който заплашвал потърпевшите, само че бил хванат.

По делото са назначени и осъществени съдебно-медицински експертизи, установяващи съществуване на пострадвания по телата на трите девойки. Разследването на осъществените от обвинения Д. закононарушения продължава под управлението на Софийска окръжна прокуратура, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР