По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка

...
По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка
Коментари Харесай

Извънредна новина за пишлигаря Янко, откраднал тир и направи големи поразии

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Янко Й., упрекнат в незаконно лишаване на товарен автомобил. Това оповестиха от Районна прокуратура - Бургас.

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Янко Й.

Той е упрекнат за това, че незаконно е лишил непознато моторно транспортно средство – товарен автомобил, влекач с прикачено към него полуремарке, с желание да го употребява.



Престъплението е осъществено на 09.12.2020 година в град Бургас. То е квалифицирано по член 346, ал.2, т.1, т.3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че товарният автомобил се е намирал на паркинг, стопанисван от комерсиално сдружение в град Бургас.

Камионът е лишен, посредством потребление на техническо средство – контактен ключ. Обвиняемият, който е недееспособен лидер, е подкарал транспортното средство, преминавайки по голям брой улици в града.

Янко Й. не е спял при подаден сигнал с палка от полицейски чиновник, което е провокирало преследването му с полицейски коли. Обвиняемият е позволил независимо ПТП, след което е арестуван от полицейските чиновници.

Определението на Районен съд – Бургас предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР