По искане на Окръжна прокуратура – Шумен, състав на Шуменския

...
По искане на Окръжна прокуратура – Шумен, състав на Шуменския
Коментари Харесай

Арест за турчин с двойно гражданство, спипан с марихуана и амфети

По искане на Окръжна прокуратура – Шумен, състав на Шуменския областен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение по отношение на 47-годишен мъж с двойно поданство, упрекнат, че е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции в изискванията на рисков рецидив – закононарушение по член 354а, алинея 2, т. 4 от Наказателен кодекс. Съдът почете претекстовете на прокуратурата да изиска „ задържане под стража “ за Е.Г., измежду които беше фактът, че той няма непрекъснат адрес в Република България, има двойно поданство и единствено за последната година е осъществил 50 пътувания сред нашата страна и Република Турция.

Освен това арестуваният е добре прочут на органите на реда и прокуратурата. Той е осъждан за интернационален трафик на хероин от южната ни съседка, както и за бягство от пандиза в Ловеч. Това демонстрира причина за осъществяване на друго закононарушение от негова страна, в случай че бъде освободен.
свързани новини9772на 25.08.201718973на 09.08.2018
Е.Г. беше арестуван на 29 ноември 2021 година, при извършена профилирана интервенция под надзора на Окръжна прокуратура – Шумен. При претърсванията, осъществени на три адреса в Шумен и региона, както и в един автомобил, са открити и конфискувани 59 грама във вакуумна опаковка и 117 грама метамфетамин. Иззети са също четири револвера и голям брой муниции, за които не са показани съответните разрешителни. Назначени са експертизи за изясняване на техния генезис и тип.

До деня на правосъдното съвещание обвиненият беше арестуван за период до 72 часа за довеждането му в съда. Определението на Окръжния съд в Шумен предстои на обжалване пред Апелативен съд.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР