По искане на община Бойчиновци Министерството на образованието и науката

...
По искане на община Бойчиновци Министерството на образованието и науката
Коментари Харесай

Община Бойчиновци получи 291 000 лв за ремонт на училището в село Мадан

По искане на община Бойчиновци Министерството на образованието и науката ни отпусна 291 000 лв. за ремонт на покрива на учебното заведение в село Мадан , заяви пред Българска телеграфна агенция кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев. Той напомни, че неотдавна министерството отпусна и 190 000 лв. за ремонт на учебното заведение в град Бойчиновци.

Двата ремонта ще стартират след края на образователната година, защото не е допустимо да се учи и работи в двете учебни заведения. В момента се избират реализатори на строителните действия. Училищата не са ремонтирани в последните десетилетия и имат потребност от обновяване, а покривът на учебното заведение в Мадан е за незабавен ремонт, разгласи кметът.

Със стоплянето на времето община Бойчиновци ще приключи ремонтите на площадите в селата Кобиляк и Мадан . През есента на предходната година завършихме площадите в други две села - Мърчево и Громшин. Средствата бяха отпуснати по Програмата за развиване на селските региони на Европейския съюз, заяви Сретениев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР