По инициатива на кандидата за кмет на Петрич Кирил Танушев

...
По инициатива на кандидата за кмет на Петрич Кирил Танушев
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Петрич К. Танушев в МРРБ! Настоява за цялостна канализационна мрежа с пречиствателна станция в с. Кавракирово и подмяната на водопроводите в други села на общината

По самодейност на претендента за кмет на Петрич Кирил Танушев се организира среща в Министерство на районното развиване и благоустройството.
Със заместител министъра Николай Найденов и началника на кабинета Николай Сайков, бе разискван наболелият въпрос за създаване на цялостна канализационна мрежа с пречиствателна станция в село Кавракирово, както и подмяната на водопроводите в други села от община Петрич.
Готовност за оптимално бързо основаване на електронна кадастрална карта на обитаемоте места в общината.
Министерство на регионалното развитие има концептуална рамка за основаването на Фонд за общински вложения от 500 млн. лева, който се възнамерява да проработи с финансиране от държавния бюджет от следващата година. От министерството показаха подготвеност за оптимално бързо разглеждане, подпомагане и одобрение на плановете, и надлежно за решение на дългогодишните проблеми в община Петрич.
На работната среща участваха Иван Стоилков – претендент кмет на с. Кавракирово, Димитър Терзиев – претендент на ПП-ДБ за с. Марикостиново, претендентът за общински консултант от листата на ПП-ДБ Йосиф Срадков и представители на локалния бизнес.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg