По инициатива на БКА-ИКО България, с председател световния Шампион –

...
По инициатива на БКА-ИКО България, с председател световния Шампион –
Коментари Харесай

В „Ичи Геки” тренираха с голямо име в каратето

По самодейност на БКА-ИКО България, с ръководител международния Шампион – Шихан Емил Костов, от 8-ми до 11-ти февруари се организира 5-ия зимен кумите семинар по киокушин карате във Варна.

Събитието бе под инструктажа на международният първенец на без-категории, първенец на Япония, европейски първенец и сполучливо защитил 100 багра – сенсей Тариел Николеишвили, и неговия треньор Шихан Карен Гядукян.

Още с идването им във Варна, възпитаниците на шихан Костов в Семеен кодекс “Ичи Геки Варна “ имаха достойнството да посрещнат инструкторите от Русия в тяхното доджо и да създадат с тях една подготовка.



Семинарът включваше по две тренировки дневно, по време на които елитните спортисти преподаваха главно техники по новите правила, въведени от Международната карате организация още през 2017 година, както и физическа подготовка на състезателите.

По време на лагера, в който взеха присъединяване към 110 състезатели от множеството клубове в страната, членове на БКА, шихан Костов провежда съдийски курс, както и изпит за повишение на степен.

Следващата изява на тима на БКА – ИКО България е присъединяване в интернационалния шампионат в Москва на 24-ти и 25-и февруари.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР