По-хубаво от българското няма“ доказва асортимента на търговската верига чрез

...
По-хубаво от българското няма“ доказва асортимента на търговската верига чрез
Коментари Харесай

Български вкус и качество за клиентите на BILLA в празничните дни

„ По-хубаво от българското няма “ потвърждава асортимента на комерсиалната верига посредством партньорствата с родните производители                                              
За поредна година, в празничния интервал на Великден и Гергьовден, BILLA България ще предложи на клиентите си многообразие от висококачествени артикули с български генезис. Козунаци, яйца, агнешко месо и още доста тематични за празника продукти, ще насърчат потреблението на родни артикули под мотото „ По-хубаво от българското няма “. Засиленото ползване, комерсиалната верига ще обезпечи с близо 4 милиона яйца с обезпечен български генезис. Бели български яйца от подово отглеждани кокошки ще намерят единствено в BILLA ценителите на високото качество и естетите във великденските украшения.

Впечатляващите 165 тона или над 400 000 броя козунаци българско произвеждане ще обезпечат многообразие от усети за клиентите на BILLA - от обичайни с локум и стафиди до съвременни с ванилов и шоколадов крем. В 28 магазина на веригата в столицата и страната, потребителите пък ще могат да намерят три типа козунаци, създадени на място от сертифицираните BILLA пекари.

Агнешко месо в размер от близо 100 тона, поръчано от снабдители от разнообразни райони на България, ще обезпечи обичайния усет и мирис на празничната софра. Ценителите на свинско и пилешко месо също ще могат да разчитат на постоянни наличия в дните със засилена консумация към Великден, тъй като BILLA България се е подготвила и със близо 100 тона от марката „ Българска плантация “. Над 580 тона свежи български плодове и зеленчуци, както и над 850 000 броя пресни подправки и салати, ще допринесат за вкусното и здравословно меню.

Вече 20 години BILLA е правилен сътрудник на локалното произвеждане и подтиква развиването на дребния и междинен бизнес в България. Веригата е в сполучливо партньорство с над 670 локални компании, които доставят над 85% от асортимента в магазините ѝ в цялата страна, сочат данните за 2020 година Благодарение на устойчивите си дългогодишни политики и устойчиви партньорства с локални производители, макар компликациите през миналата година, клиентите на комерсиалната верига имаха опцията да избират измежду 85% салами и месни деликатеси, над 73% продукта сирена и кашкавали, над 70% прясно свинско, над 80% прясно пилешко и птиче месо, създадени в България. В магазините от веригата, ценителите на здравословното хранене могат постоянно да открият свежи плодове и зеленчуци под марката BILLA Градини, включени в специфична стратегия за понижаване на пестицитите, както и отгледани от други български производители, в общо над 180 градини и оранжерии в страната, а също и прясно българско месо с потвърдено качество и генезис от марката Българска плантация.

 „ В България се създават висококачествени артикули и храни с незаместим усет, които заслужават да бъдат подкрепени. Ето за какво, ние в BILLA, работим дружно с локалния бизнес в страната към този момент 20 години. Наша съществена цел е от ден на ден български производители да получат опция да предложат своята продукция на рафтовете в нашите магазини. По този метод, клиентите, част от огромното ни семейство, избират от богат подбор от пресни и висококачествени български артикули. “, показа Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Освен добре познатите български марки, клиентите имат опция да избират и от огромно многообразие от артикули от личните марки на компанията, измежду които са познатите и желани Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio. Над 50% от продуктите в 23 лични марки, показани в комерсиалните обекти на BILLA България, са българско произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР