По-голямата част от човечеството в момента е пряко засегната от

...
По-голямата част от човечеството в момента е пряко засегната от
Коментари Харесай

Кевин Майер: Наслаждавайте се на дребните неща и поддържайте форма

По-голямата част от човечеството сега е директно наранена от пандемията от ковид. Заради нея доста хора по света останаха без работа и приходи, а също така сериозен проблем срещат тези, които всекидневно са привикнали да прекарват по-голямата част от времето си на открито. Втази категория влиза и международният първенец в десетобоя Кевин Майер, който е роден в една от най-засегнатите страни в Европа – Франция.

“С наслаждение щях да се състезавам в родния си град Париж. Жалко е. Спортът би трябвало да заеме задно място за момента и просто би трябвало да го приемете ", сподели той в изявление за Агенция Франс Прес. Както е известно, по-рано през месеца беше оповестено, че плануваното за края на август Европейско състезание по лека атлетика е анулирано поради пандемията.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mayer Kevin (@mayer.deca) на Апр 19, 2020 в 10:49 PDT
Майер споделя, че се оправя добре с изолацията, само че и на него му липсва това да излиза обикновено на открито: “Липсва ми да отида на плажа, в гората, до реката, да сърфирам и сходни неща. Все още мога да търча малко, само че ми липсват откритите пространства “, споделя 28-годишният.
Според французина е невероятно да се планува по кое време или по какъв начин ще се развие спортът в близко бъдеще: “Това е все едно да се вглеждате в мъгла, пробвайки се да разберете бъдещето. По-добре е да живеете всеки ден и да се наслаждавате на дребните неща, като в същото време поддържате формата си, несъмнено “.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mayer Kevin (@mayer.deca) на Мар 17, 2020 в 11:50 PDT
" Може би не съм ударен толкоз мощно, колкото множеството хора, тъй като върша доста физическа подготовка. Изобщо не ми е скучно”, споделя Майер, който прави до четири часа тренировки дневно.
“Това, което ме тормози, е всяка евентуална злополука, до която води пандемията, само че аз просто се пробвам да се занимавам към този момент ", сподели още сребърният медалист от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР