По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, отколкото ако ви

...
По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, отколкото ако ви
Коментари Харесай

Проф. Генка Петрова: По-вероятно е да спечелим от тотото, отколкото след ваксина да получим нежелана реакция

 " По-голяма е вероятността да спечелите от тотото, в сравнение с в случай че ви имунизират, да получите тежко нежелано събитие. " Това сподели проф. Генка Петрова, която е учител от Медицинския университет. Тя също посъветва хората да не се тормозят.

" 32% от съмнителните неразположения са докладавани от здравни експерти при " Пфайзер " и " Модерна ", а 54% от жители при " Астра Зенека ". Между 71% и 76% от тези известия леки неразположения ", изясни проф. Петрова пред btv.

Тя изясни, че следенето на безопасността на медикаментите протича в два стадия.

" Първият е преди разрешаването на използването и вторият - след стартирането на лекарството или имунизациите. При първия наложително има контролна група от имунизирани. Изчисляват се индикаторите. При втория стадий се разчита точно на такива спонтанни известия. Трябва да се натрупа огромна база данни, с цел да се оцени дали този риск статистически важен ли е, или е причинно-следствено обвързван "

" Ваксините са ни създали това, което сме - да живеем по-дълго и да сме по-здрави "

" Понякога правителствата правят неточности, тъй като са подложени на огромен напън. "

" Според мен най-фрапиращата подправена вест във връзка с имунизациите е тази, че заплащат на хората, да споделят, че са ваксинирани "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР