По думите й, произвеждайки четири изстрела със законно притежавания си

...
По думите й, произвеждайки четири изстрела със законно притежавания си
Коментари Харесай

Трагедията в Стария Несебър можеше да е още по-страшна! Киро Принца застрашил живота на още хора


По думите й, произвеждайки четири изстрела със законно притежавания си револвер на обществено място, Принца е заплашил живота на още доста хора.

" Много скърбя, стана по случайност ", пророни Христов. Припомняме, че делото против него започва през днешния ден и ще бъде гледано по общия ред, защото подсъдимият не признава виновността си. По време на процеса ще бъдат гледани видеозаписи от съдбовната нощ, ще бъдат разпитани доста очевидци и движимости лица.

Припомняме, че по време на разпоредителното съвещание преди две седмици юристът на Принца – Благой Потеров хвърли тежки обвинявания към почернените близки на убития готвач Никола. По думите му, най-важното за вдовицата на Никола Колев и двамата му синове било да вземат кръвнината в размер на 450 хиляди лв..

Защитникът на Кирил Христов стигна и по-далеч в изказванията си, изтъквайки, че фамилията се опитвало да се домогне до персоналните спестявания и активи на клиента му. В правосъдната зала той се опита да оспори настояванията за имуществени вреди от страна на Стоянка Колева, които са за погребението на брачна половинка й.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР