По думите на политолога доц. Антоний Гълъбов пък провалът на

...
По думите на политолога доц. Антоний Гълъбов пък провалът на
Коментари Харесай

Слави Василев: 45 НС свърши работата си – да свали Борисов

По думите на политолога доцент Антоний Гълъбов пък неуспехът на 45-ото Народно заседание бил програмиран.

„ ИТН “ не образува държавно управление, макар болшинството си. Големият въпрос е по какъв начин ще реагират българските жители. Те би трябвало деликатно да следят какво се случва и да гласоподават “, изясни той. Според него се разчита на разочарованието на българските жители - това било планувано.

„ 45-ото Народно заседание обслужи ползи, което е несъмнено. Сега цялата отговорност е на президента – той не предстои на надзор, а и ще назначи служебно държавно управление “, разяснява доцент Гълъбов.

„ Състоянието на страната, такова каквото е, допуска, че Радев би трябвало да е деликатен по отношение на служебното държавно управление. Темата служебно държавно управление и отговорността е преекспонирана “, счита политическият анализатор.

„ Само 26% от българите взеха решение да гласоподават с машина – това бяха главно млади и образовани българи “, разяснява още Гълъбов. На собствен ред Василев му отговори: „ Може би хората не знаят какъв брой изборни операции има “

„ Машините има своите изгоди, само че възрастните хора ще бъдат затруднени – може да се разкрие и тайната на вота “, счита доцент Гълъбов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР