По думите му Тошко Йорданов се опитва по всякакъв начин

...
По думите му Тошко Йорданов се опитва по всякакъв начин
Коментари Харесай

Сабрутев от ПП разкри, дали обмислят да издигнат нов премиер вместо Петков

По думите му Тошко Йорданов се пробва по всевъзможен метод да се задържи във властта. Опитват се да обезглавят Политическа партия, само че това няма по какъв начин да стане. Поставя условия, тъй като знае, че на последващи избори няма да ги има като групировка. Това е трети парламент, в който се получават саботажи от Има Такъв Народ. Ние търсим народни представители от Има Такъв Народ, с които да продължим делото, което започнахме. Ние търсим 121 депутати, с цел да довършим смяната. Става дума за депутати, които желаят България да се развива. Важното е какви цели ще сложим, какви промени би трябвало да се създадат. Необходими са 22 закона да се одобряват, с цел да стартираме да усвояваме от Европейски Съюз 13 милиарда средства. Разговорите с депутати не престават, с цел да осигурим това болшинство. Имаме положителни сигнали, имаме вяра, че страхът от Има Такъв Народ и Слави Трифонов ще бъде преодолян. С ГЕРБ, Движение за права и свободи коалиция не може да има. Не сме водили диалози за общи листи с Демократична България, това са сюжети. Най-важното е да изпълним мандата, който ще ни връчи президента, посочи Сабрутев.

Той бе безапелационен, че диалозите не престават, само че няма по какъв начин да има такива с ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Всички сюжети са на масата ", съобщи Сабрутев.

Ако искахме политически дивиденти, то щяхме да желаеме избори непременно, а ние демонстрираме държавническо мислене, изясни той пред Нова телевизи и съобщи, че не мислят 5 мин. напред.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР