По дрехите посрещат, по ума изпращат - тази народна мъдрост

...
По дрехите посрещат, по ума изпращат - тази народна мъдрост
Коментари Харесай

Личният стил: как облеклото променя

" По облеклата посрещат, по мозъка изпращат " - тази национална мъдрост може да не е обичана на всеки, само че няма по какъв начин да отречем, че значително почива на истината. Дрехите и външният ни тип са " лицето " ни пред света, изключително когато за първи път се срещаме с значими са самите нас хора или държим да създадем положително усещане. Доколко обаче те отразяват същинското ни " Аз "? Консултантите по персонален жанр и цветове са тук, с цел да оказват помощ в тази задача.
 Пенелопе Крус е

Пенелопе Крус е "зима "

Румяна Пенева е един от най-популярните консултанти в тази сфера, а книгата й " Личният жанр: по какъв начин облеклото трансформира " е правилен асистент в това да открием персоналния си жанр и да го превърнем в свои оръжие. Както самата тя написа: " Личният жанр " е за всеки, който желае да направи крачка към смяната и да внесе повече убеденост, хубост и наслада в живота си. "
 Снимка 424611

На 128 страници са синтезирани главните концепции, свързани с персоналния жанр и цветовите характерности. Описаните са четирите цветови вида: " пролет ", " лято ", " есен " и " зима, както и шестте основи стила на обличане: типичен, трагичен, натурален, сантиментален, благ и палав.
 Кейт Мос, облечена

Кейт Мос, облечена "класически "

Съветите, споделени от Руми Пенева в " Личният жанр: по какъв начин облеклото трансформира ", ни оказват помощ да елементарно и хармонично да комбинираме облеклата в дрешника си, да сортираме верните за нас по време на шопинг, да подчертаем мощните си страни и да изразим същинската си същина благодарение на облеклото и грима.
 Част от цветовете на

Част от цветовете на "лятото "

" Личният жанр: по какъв начин облеклото трансформира " (14.99 лева.) е в книжарниците от изд. " Софтпрес ". Повече за Румяна Пенева и работата й като съветник по персонален жанр и цветове има тук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР