По дрехите на президента на Украйна Володимир Зеленски бе забелязано

...
По дрехите на президента на Украйна Володимир Зеленски бе забелязано
Коментари Харесай

Тениската на Зеленски с тайни намеци към други държави

По облеклата на президента на Украйна Володимир Зеленски бе видяно скрито обръщение, адресирано до жителите на различен континент, написа Daily Mail.

Както е известно, президентът на Украйна се срещна с премиера на Австралия Антъни Албаниз. За формалното посещаване Зеленски този път избра тениска - поло в цвят " каки ", прочут като маслено зелено с кръпка на ръкава.

Ако деликатно се загледаме в кръпката на ръкава, то там ясно се вижда бродерията на много забавно скрито значение, а точно: на кръпката се вижда изображение на знамето на Украйна, кенгуру и надписа «Об’єднані з Україною» („ обединени с Украйна “).



Известно е, че Австралия зае страната на Украйна по време на специфичната интервенция на Русия на територията на страната. Освен това страната постоянно влага във военна и филантропична помощ. На упоменатата среща политиците се споразумяха за нови оръжейни доставки и спомагателни наказания против Руската Федерация.

По-рано през март продуцентът и имиджмейкър Мария Тарханова разяснява облика на Владимир Зеленски в тирада пред Конгреса на Съединени американски щати. Според специалиста появяването му с тениска демонстрира, че на президента в този миг " не му е до белите якички ".

Възмущение от появяването на политика изрази американският икономист Питър Шиф, който счита за демонстрация на пренебрежение непрекъснатото му облекло - маслено зелената му тениска.

Друг е въпросът, какво тъкмо желае да каже Володимир Зеленски на международната публика с бродерията на кенгуру до украинското знаме?!

Източник: Daily Mail


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР