По-достъпни технологии и потребители, които се радват на по-добър живот

...
По-достъпни технологии и потребители, които се радват на по-добър живот
Коментари Харесай

Xiaomi България награди ученици за отлично представяне на национални състезания

По-достъпни технологии и консуматори, които се радват на по-добър живот е световната задача на Xiaomi. В международен мащаб компанията всекидневно работи в тази посока за „ да бъдем другари със своите консуматори, да бъдем в техните сърца като обичана компания “.

Тази година Xiaomi България награди възпитаници от 1-ви до 6-и клас в ЧСУ „ Евлогий и Христо Георгиеви “ с интензивно проучване на Китайски език, които са се класирали на челни места в национални надпревари в областта на китайския език и просвета и математика. Общо 10 деца получиха най-новия модел смарт часовник като премия за достижението им и мотивация за бъдещи триумфи в областта на образованието.

Учениците бяха наградени на специфична гала за началото на новата образователна година, като получиха и орден от шефа на ЧСУ „ Евлогий и Христо Георгиеви “ - Олга Ялъмова. Повече фотоси от церемонията можете да намерите на формалната страница на учебното заведение.

Xiaomi е компания производител на смарт телефони и потребителска електроника с образован хардуер AIОT („ Интернет на нещата “). Създадена преди 12 години, през днешния ден Xiaomi е измежду международните водачи на пазара на смарт телефони с пазарен дял от 16% през второто тримесечие на 2022 г, който ѝ отрежда 3-та позиция в международен мащаб. Компанията ръководи най-голямата AIOT платформа в света, към която са свързани повече от 500 милиона AIOT устройства.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР