По-добре Турски поток да ни заобиколи. Руският шпионаж не е

...
По-добре Турски поток да ни заобиколи. Руският шпионаж не е
Коментари Харесай

Паси: По-добре Турски поток да ни заобиколи

По-добре " Турски поток " да ни заобиколи. Руският шпионаж не е случайност, тя е доста добре планувана световна интервенция. Добрата вест е, че България влезе в клуб 2% в НАТО. Това е нещо като НАТО-вския Шенген. Трябва да се отдаде заслуженото на договорката за F-16. Не лаская държавното управление постоянно. Това съобщи Соломон Паси, някогашен външен министър и президент на Атлантическия клуб  у нас,  в ефира по Нова телевизия във връзка срещата на върха на НАТО в Лондон, написа Novini.bg.

``
реклама

" Военните разноски са част от защитата, а не са част от обществените придобивки ", сподели още той.

" Ако една страна бъде нападната - все едно са нападнати всички членове на НАТО. Отбраняват се като един ", посочи още той.

Министерство на външните работи: Русия разгласи за личност нон грата български посланик

Попитан дали има връзка сред това дали сме в тези 2% и изгонването на наш посланик от посолството ни в Москва, той съобщи, че изгонването на един-два дипломата не е кой знае какво. " Това е пинг - понг.  Имам възприятието, че у нас се обича съветския шпионаж. Путин ни е признателен, че пускаме да прелитат самолетите му и да отиват в Ниш- където е най-големият съветски шпионски център. Политиката на снишаването ни влезе в ДНК-то ", разяснява още той.

" Категорично е по-добре да се отървем от Турски поток ", счита Паси във връзка изявлението на съветския президент, че газопровода може да заобиколи страната ни. " Хубаво е да имаме разнообразни източници, само че тук са едни и същи ", счита той.

" Ролята на НАТО е не да контролира държанието на своите членове, а да направи по този начин да няма войни ", сподели още ексвъншният министър.

Паси съобщи, че другото, което е било забавно от срещата на върха на НАТО е Китай. " Ако Русия е избрана като опасност. Китай я дефинират като предизвикателство. Тя е смартпротивник. Планира по какъв начин да проникне в Запада посредством 5G мрежата, което е рисков, само че доста дълготраен метод ", сподели още Паси.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  3 CollectoRitioner (преди 6 минути) Рейтинг: 1879 | Одобрение: -5001 Г-н Паси беше великолепен министър! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФо
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР