По-добре късно, отколкото никога вероятно е мотото на 26-годишния полицай

...
По-добре късно, отколкото никога вероятно е мотото на 26-годишния полицай
Коментари Харесай

Полицаят от Гана, който стигна до националния отбор

" По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай " евентуално е мотото на 26-годишния служител на реда Самуел Сарфо. Това е играчът с невероятна история, който дебютира за ганайския народен тим по футбол.

Той се появи като запаса в 81-ата минута за " черните звезди " при загубата с 1:2 от Съединени американски щати в другарска среща преди няколко дни.

" Мечтата ми стана действителност. Това е фантазията на едно малко хлапе, което пораства с мисълта някой ден да носи националните цветове на Гана ", сподели Сарфо пред Би Би Си.

26-годишният национал даже не е професионален футболист, само че се надява да стане. Преди 10 месеца Сарфо е бил защита на ганайския народен тим. Желанието му е да продължи развиването си, с цел да покаже на света " от какво е изработен ".

Сарфо играе в ганайското състезание за " Либърти ", където е капитан. Той е голмайстор за своя тим с шест гола в 16 мача, макар че играе като бранител.

Бранителят беше поканен за първи път в състава на Гана за мача с Етиопия в края на юни, само че не влезе в игра. Той още продължи да извършва дейната си работа, макар че към този момент е футболен национал.

Вдъхновеният футболист споделя, че по пътя към фантазията си е получавал поддръжката на звездите в тима.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР