По данни от Единния информационен портал за последните 14 дни

...
По данни от Единния информационен портал за последните 14 дни
Коментари Харесай

Covid заболеваемостта в Силистренска област е 461 на 100 хил. души



По данни от Единния информативен портал за последните 14 дни заболеваемостта в Силистренска област е била 475 на 100 хиляди души, като единствено за последните седем дни са били регистрирани над 250 позитивни проби. Тенденцията от 3-4 дни обаче е на застой с прогноза за понижаване през идващите дни.

Поставени са били и над 300 дози ваксини против ковид.

От регионалната болница оповестяват, че са обезпечени с всички нужни лекарства за лекуването на пациенти с вируса, само че натовареността е съвсем на най-много, осведоми шефът доктор Васил Славов.

" Тъй като ние разполагаме с 15 кревати в Инфекциозно поделение по стандарт, преди нямаше ограничавания, до момента в който в този момент върнаха още веднъж остарелия брой, което автоматизирано значи, че те постоянно са цялостни. В момента случаите са, за благополучие, с по-добро протичане. Естествено засягат огромна част възрастни хора, само че и по-млади, а смъртността досега през последните два месеца е съвсем нулева ".

В идващите дни имунизационният кабинет на Регионалната здравна ревизия отваря зелени коридори за имунизация против Covid-19.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР