По данни на PwC и Urban Land Institute (ULI) Emerging

...
По данни на PwC и Urban Land Institute (ULI) Emerging
Коментари Харесай

Основният магнит за инвеститорите

По данни на PwC и Urban Land Institute (ULI) Emerging Trends in Real Estate Europe, вложители са на мнение, че огромните европейските градове, като столицата на Германия, обезпечават отлична ликвидност и непоклатимост. в ТОП 3 влизат още Лондон и Париж. Останалите градове до ТОП 10 са Франкфурт, Амстердам, Хамбург, Мюнхен, Мадрид, Милано и Виена.

В анализът се показва, че европейският пазар на недвижими парцели се намира в разгара на повтаряем спад.

Анкета, в която са взели участие близо 1000 водачи в сегмента от цяла Европа, демонстрира, че 55% от вложителите имат намерение да купят парцел през 2021 година, " само че сигурността от рентабилност в сходни инвестиции провокира опасения ".

Що се отнася до вероятността по отношение на вида благосъстоятелност, центровете за обработка на данни, логистиката и биологията, са на напред във времето, а браншове като търговията на дребно и офисите ще са най-силно наранени от пандемията от ковид.

" Днес, вследствие на несигурността, вложителите не престават да гледат на огромните европейски градове като най-сигурен кей и се насочен в дълготраен проект. Решението на Централните банки да намалят лихвените проценти в обозримо бъдеще, могат да доведат до взрив в капиталовата интензивност ", споделя Гарет Луис, шеф на отдел " Недвижими парцели " в PwC UK.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР