По честността на изборите нямаме разминавания с президента. В това

...
По честността на изборите нямаме разминавания с президента. В това
Коментари Харесай

Изправи се. БГ и Отровното трио нямат разминавания с президента

По честността на изборите нямаме разминавания с президента. В това увери един от ръководителите на " Отровното трио " юрист Николай Хаджигенов, откакто с гранждаското съдружие " Изправи се. БГ " организираха

По думите на юриста, в случай че ГЕРБ ще вършат изборите, те нямало да бъдат почтени. За това се образува гражданско обединяване, което да следи за честността на изборите , като поканят и интернационалните наблюдаващи. " С президента общо взето в посока честността на изборите сме на едно мнение ", увери юрист Хаджигенов.

Той е на мнение, че тъй като гласоподаване по пощата е една такава чудесна опция.
 Манолова видя прям бойкот за изборите
Манолова видя прям бойкот за изборите

Лидерът на " Изправи се.БГ " упорства за основаване на паралелна гражданска ЦИК

Мая Манолова посочи, че е лицемерно министър председателят Бойко Борисов и институциите да желаят 28 март, с дейностите си и невиждания бойкот отсрочват вероятната дата. Изправени сме пред отвращение на Министерски съвет, ЦИК, Народно събрание и ДАЕУ да се заемат отговорно с изборите, ние ще създадем , безапелационна бе Манолова.

Тя акцентира, че ще бъде направено редом преброяване на гласуването преди числата на проф. Михаил Константинов. Манолова посочи, че в случай че се " отваря " Изборният кодекс, би трябвало да бъде въведено наложително гласоподаване по пощата, дейна регистрация за българите зад граница и гласоподаване на хората от чужбина. Според нея ЦИК може да одобри правила за изборите без смяна на кодекса.

Мая Манолова счита, че в случай че се стигне до смяна на Изборния кодекс, могат да се дадат нови благоприятни условия на ГЕРБ за операция на изборния избор.
 Румен Радев упорства за ефикасна и равнопоставена предизборна акция
Румен Радев упорства за ефикасна и равнопоставена предизборна акция

Следващият парламент да бъде действително отражение волята на българите, желае президентът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР