По Черноморието в сутрешните часове все още на места ще

...
По Черноморието в сутрешните часове все още на места ще
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 26 март

По Черноморието в утринните часове към момента тук-там ще превалява слаб дъжд, само че в развой на прекъсване. Около обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 14°-18°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението само че морето ще бъде 1-2 бала.

На 26 март слънцето във Варна изгрява в 7:02 часа и залязва в 19:27 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 25 минути. Фазата на луната е три дни преди първа четвърт.

Преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат 15° и 20°. През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до
Всичко за Вашата сватба
най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg