По Черноморието облачността ще е предимно значителна и едва вечерта

...
По Черноморието облачността ще е предимно значителна и едва вечерта
Коментари Харесай

Очаква ни хладно време и днес

По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна и едвам вечерта облачността ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад.

Максималните температури ще бъдат от 16 до 18 градуса. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, в заливите - 2 бала.

В планините преди обяд ще е и мъгливо, облачно и на изолирани места ще превали. По-късно денем облачността ще понижава до слънчево време, първо в масивите в Западна България, а до вечерта - и на изток. Ще остане прохладно с сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра – към 3°.

През нощта вятърът краткотрайно ще се ориентира от запад-югозапад и ще стартира бързо стопляне. Минималните температури на следващия ден в множеството места ще бъдат сред 5 и 10 градуса, само че в обособени котловини в Югозападна България и подбалканските полета, предпазени от вятъра, ще са и по-ниски и са вероятни слаби слани. През деня ще има раздрана висока облачност. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 21 и 26 градуса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР