По бащина линия имам френски и италиански корени – затова

...
По бащина линия имам френски и италиански корени – затова
Коментари Харесай

Александър Сано католик като папата

„ По бащина линия имам френски и италиански корени – по тази причина не съм православен ”, изяснява Косъма от „ Под прикритие ”! Мегз не е единствената католичка измежду родните шоу звезди, подобен е и Александър Сано. Актьорът от „ Под прикритие ” и триото „ Братя Мангасариян ” съблюдава прецизно каноните на Западната християнска черква, а неотдавнашното посещаване на папа Франциск извърши душата му с наслада. 

„ Човек не може да избяга от корените си, по тази причина не съм православен.

Моят генезис е разбъркан – по майчина линия съм българин, само че по бащина съм и арменец, и французо-италианец. Тази година множеството наши сънародници честваха Великден на 28 април, а за мен, за Негово светейшество римския свещеник и всички останали католици по света Възкресението беше седмица по-рано ”, показа пред кореспондент на „ Уикенд ” екранният Здравко Косъма.
Той недоумява за какво Светият синод е посрещнал хладно папата у нас и е отхвърлил предлагането му за отслужване на взаимна молитва за мир. И не крие възмущението си от обстоятелството, че български епископ е заподозрял гостуващия ни римския свещеник в завера с Антихриста. Отчетата с дълги бради и черни раса би трябвало да вземат образец от сътрудниците си католици и да са по-толерантни към останалите вероизповедания, безапелационен е известният актьор.

Вълненията към визитата на папа Франциск не са попречили на Сано да работи старателно по кино лентата, с който ще дебютира като кинопродуцент и режисьор. Негов съдружник в продукцията е Яна Маринова, която извършва и основна женска роля. „ Вече сме на финала, доста сме удовлетворени от това, което успяхме да свършим до момента ”, разяснява изповядващият католицизма шоумен, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР