По 300 лв. еднократна помощ за отопление, реши днес служебният

...
По 300 лв. еднократна помощ за отопление, реши днес служебният
Коментари Харесай

С 300 лв. ще бъдат подпомогнати и хората от наводнените карловски села


По 300 лева еднократна помощ за отопление, реши през днешния ден служебният кабинет. Тя обгръща 50 000 семейства от 8 целеви групи. Целта е да се подкрепят хората, които са отвън критериите за, само че от парите ще могат да се възползват и потърпевшите при. Как одобряват хората там тази помощ?

В всяка помощ е добре пристигнала. А зимата занапред стартира. Хората пресмятат защо стигат 300 лв.. Сметката на Георги за ток през топлия октомври била 70 лева Казва, че помощта ще му стигне за два месеца отопление на ток.

" Тъй като имаме дърва, ще се оправим. Държавата нищо не е направила единствено с помощта на доброволците и донори, счита Георги Василев, гражданин на Каравелово.
От еднократната помощ ще се възползват и хората от Карловските села
Снимка: bTV

Паун Савов отоплява единствено втория етаж на къщата си - единствения останал населен след потопа.

" Всеки лев е добре пристигнал, в случай че не е за дърва за нещо друго ще е, споделя той.

Служебното държавно управление реши по 300 лв. да получат и фамилиите с деца с трайни увреждания, деца сираци, хора с увреждания.

" Тези лица няма да подават заявки в организацията за обществено подкрепяне, те са към този момент разпознати и ще бъдат отпускани помощи по облекчена процедура, сподели
Лазар Лазаров, министър на труда и обществената политика.
От еднократната помощ ще се възползват и хората от Карловските села
Снимка: bTV

Служебният министър председател изясни за помощта, като се базира на Конституцията и напомни отговорностите на сътрудниците си.

" Служебното държавно управление е краткотрайна власт и сме наясно с Конституцията. Ще прибавя и още едно неписано предписание, което не е в главния закон – властта е краткотрайна. Дори най-дълго управлявалият има власт до време. Последствията от глупавите управнически решения са трайни и мъчно заличими, съобщи Гълъб Донев, длъжностен министър-председател.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР