По 20 години затвор всеки получиха 20-годишният Андрей Демирев и

...
По 20 години затвор всеки получиха 20-годишният Андрей Демирев и
Коментари Харесай

Осъдиха циганите, изнасилили брутално и убили Валя в Харманли

По 20 години затвор всеки получиха 20-годишният Андрей Демирев и Асен Ангелов на 23 година за шокиращо бруталното ликвидиране на жена в Харманли преди към две години. Те бяха приети за отговорни за блудничество, обезчестяване и ликвидиране на 54-годишната Валентина Христозова в Харманли.

Двамата подсъдими са се признали за отговорни, написа " Монитор ".

Убийството е осъществено по изключително нечовечен и жесток метод, съпроводено с подигравка, полово принуждение и извращения с жена в безпомощно положение. Зверството на Андрей и Асен стана сред 0 и 3 часа след среднощ в нощта на 15 против 16 март 2019 и шокира дребния южен град.

Тогава двамата пияни и дрогирани мъже видели падналата на тротоара жена. Валентина е била в извънредно отблъскващо и безпомощно положение. Била е повърнала върху себе си и напикана от поетото количество алкохол преди съдбовната среща.

Била е в безусловно безпомощно положение и не е могла да вика. Двамата млади мъже са пили ракия и бира в компания, където пушили и марихуана.

Двамата са направили извънредно жестока подигравка с безпомощната жена. Изнасилвали са жертвата си неведнъж. Докато единият осъществявал акт с нея другият мастурбирал. После се сменяли, като непрестанно биели дамата. Сред гнусните гаври, за които двамата признават, са опити да възпламенят косата и срамното окосмяване на жертвата си.

След тричасовия смут Валентина починала, тъй като двамата я ритали и скачали върху нея, до момента в който издъхне.

В съботната заран на 16 март преди близо две години Валентина е открита мъртва, разкрачена, с ръце, свити в неестествено състояние.

„ Беше кошмарна панорама. Неописуем смут! Потресени сме “, споделиха тогава очевидци на откриването на натрупа.

Асен и Андрей са наказани по член 115 от Наказателен кодекс за ликвидиране по извънредно нечовечен за жертвата метод и осъществено от тях по изключително нечовечен метод.

Присъдата на хасковските магистрати може да бъде обжалвана в Пловдивския апелативен съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР