По 120 полета дневно се извършват между Русия и Турция,

...
По 120 полета дневно се извършват между Русия и Турция,
Коментари Харесай

По 120 полета дневно се извършват между Русия и Турция


По 120 полета на ден се правят сред Русия и Турция, като 85 от тях се реализират от турски компании, основно от националния турски авиопревозвач, написа през днешния ден турският в. " Хюриет ".

По данни на изданието Русия предлага към края на август броят на полетите на турските превозвачи да бъде повишен до 100 за денонощие.

Увеличението на броя на полетите оказва огромно въздействие на натовареността на съветските летища, като от московското летище " Внуково " в някои часови зони самолетите изхвърчат в период през няколко минути, написа " Хюриет ", като прибавя, че най-голямо е натоварването през нощта, когато самолетите изхвърчат за турските курорти.

По данни на вестника нарастването на полетите се е отразило и на цените на билетите.

В момента билет от Москва или от Санкт Петербург до Истанбул коства почти колкото билет от Истанбул до Ню Йорк. Цената за билет от Москва до Рим с прехвърляне в Истанбул възлиза на към 1300 $. 

" Хюриет " написа, че към този момент е позволен казусът, обвързван с заплащането на билетите с съветските карти " Мир ".

От юли руснаците могат да купуват по този метод билети от националната турска самолетна компания " Търкиш еърлайнс " както за посоки в Турция, по този начин и за трети страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР